• Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 by  Medium Gloria Vogelaar

Workshop

Intuïtief Alcohol Inkt

Creatief Centrum Inside Out

Zwolle

26 maart 2020

Meer info & opgeven klik hier

Wofosie Wellness

Nagele

14 november 2020

Meer info & opgeven klik hier

Close To Heaven   spirituele avonden

Op 3 februari staat de eerste Close to Heaven avond in het teken van herinneren en tekens van overleden dierbaren. Onze dierbaren geven vele tekens om te laten weten dat ze nog bij ons zijn. Vaak horen, voelen of zien we deze signalen niet.

Deze avond gaan we samen contact maken met de Spirituele Wereld en kun je zelf leren ervaren wanneer een overleden

dierbare bij je is. Je leert hoe je de signalen kunt leren herkennen, we halen herinneringen op en Anne Miek maakt mooie portretten van een aantal overleden dierbaren. Dit beloofd een avond vol met wonderen te worden!

We beginnen deze avond om 20.00 uur tot 22.00 uur. 

De ruimte is beperkt, daarom vinden we het fijn als je even een mailtje stuurt als je komt naar info@annekeklaassens.nl

De Share & Care avonden staan in het teken van delen. Daarom doneren wij 75% van de opbrengst van deze avonden aan een goed doel. Dit doel zal per avond verschillend zijn en daarom maken wij dat per avond bekend.

Wil jij er deze bijzondere avond bij zijn, kom dan naar onze Close to Heaven Share & Care avond op 3 februari om 20.00 uur!

Datum:    3 februari 2020
Tijd:         20.00 uur - 22.00 uur
Locatie:   Atalanta 145 in Zeewolde

Kosten:   15,- euro inclusief koffie, thee en wat lekkers 

De volgende thema's staan op de agenda;

Thema: Verlies van een kind - 23 maart 2020

Thema: Verlies van een huisdier - 11 mei 202

Thema: Wat gebeurd er na je overlijden - 6 juli 2020

De betreffende informatie rondom the thema's volgt zo spoedig mogelijk.

Over Close to Heaven

 

Iedereen krijgt er mee te maken in het leven, een dierbare komt te overlijden. Op dat moment lijkt het alsof de wereld even stil staat. De realiteit is, de wereld draait gewoon door, terwijl jouw leven voor altijd is veranderd.

Liefde is oneindig en houdt niet op waar het leven eindigt en onze dierbaren zijn nog steeds dicht om ons heen. Ze willen ons graag laten weten dat ze er nog zijn, al kunnen we ze niet altijd zien of horen.

Tijdens deze avonden nodigen we (Anne Miek, Anneke, Jeanette, Monique en ik)  je uit om even weer samen te zijn, met elkaar en onze overleden dierbaren. We leven in een snelle wereld waarin we soms teveel worden opgeslokt en er weinig ruimte is voor onszelf. Met deze avonden willen wij deze ruimte creëren om je te verbinden, met jezelf, je overleden dierbaren en het Universum.

Er is behoefte aan een plek waar je samen kan zijn. Waar je kunt praten, stil zijn, luisteren en informatie kunt krijgen.
Deze avonden zijn een cadeautje voor jezelf, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het delen van jouw ervaringen. Je krijgt een beter inzicht in de spirituele wereld en leert te luisteren naar de tekens van jouw overleden dierbaren.

Elke avond zal in het teken staan van een bepaald thema. We maken contact met overleden dierbaren, geven lezingen, gespreksavonden en healingen.
Na afloop van de avonden is er altijd gelegenheid tot een gesprek als daar behoefte aan is. Kortom een avond vol liefdevol samenzijn. In de toekomst zullen we meerdere activiteiten gaan ontwikkelen.

Omdat we graag willen delen vragen we voor de avonden een bijdrage van 15,- euro.

Een gedeelte hiervan zal ten goede komen aan een goed doel. We steunen o.a. een aantal mensen die in Roemenië straathondjes opvangen. Zij zijn afhankelijk van donaties en we weten dat elke cent ook werkelijk besteed wordt aan het welzijn van de honden.