White Feather

There is no Death

Only a change of Worlds

"Chief Seattle"

Een contact vanuit de spirituele wereld kan inzicht geven, troost, een mogelijkheid om dingen te zeggen en/of af te sluiten. Ik breng je graag in contact met een dierbare overledene.

Om er zeker van te zijn dat we een contact hebben met een dierbare overledene die jij ook herkent en kent, zal ik altijd eerst de nodige bewijzen moeten geven. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld manier van overlijden, speciale hobby’s, beroep, specifieke gezondheidskwalen en ga zo maar door. 

Wildlife

Een Soul Reading gaat over jou. Door me af te stemmen op jouw energie & ziel, kan ik ook dingen uit je verleden en heden vertellen. Niet over de toekomst. Ook over aanwezige talenten, valkuilen, behoeftes, wensen. Ga zo maar door. Een Soul Reading geeft inzicht in jouw 'zijn' en wat heb jij nu nodig! Ik doe geen toekomstvoorspellingen! In mediumschap spreken we altijd over potentie. Je kan een geweldige voetballer worden, omdat je misschien wel het talent hebt. Dat is de potentie, maar als je niet elke dag traint, zal je ook nooit die geweldige voetballer kunnen worden. 

In mijn consulten merkte ik dat sommige cliënten behoefte hebben vragen te stellen.

Waar is hij of zij nu? Zijn ze gelukkig? Wat doen ze daar? Ga zo maar door.

Ook hun verhaal vertellen en niet alleen luisteren naar wat ik zie, voel, hoor en ervaar.

Zelf ook de Spirituele Wereld willen ontdekken en ervaren.

Dat heeft mij geïnspireerd om de consulten in een nieuwe vorm te gieten.

Terug naar waar het werkelijk om gaat:

er is leven na de fysieke dood en 

het is mogelijk om met onze dierbare overledenen in contact te blijven.

Ook jij maakt deel uit van deze energie!

Wil je alleen luisteren? Dat is prima!

Sta je er voor open om zelf de Spirituele wereld te ontdekken?

Dan ga ik dat samen met jou doen!

Graag wil ik je uitnodigen om samen tijd door te brengen met de Spirits.

Dit kunnen dierbare overledenen zijn. Ook kunnen dit gidsen, engelen, lichtwezens zijn.

Je maakt een afspraak met mij omdat je contact wilt met een overleden dierbare(n)?

Je loopt tegen dingen aan in je persoonlijk leven waar je meer inzicht in wil? 

De Spirits komen in Liefde en dat is ook de brug waarmee we de verbinding maken.

De Spirituele wereld en je eigen Ziel (jazeker) is alles wat nodig is en

ik ben enkel een middel (Medium) die helpt de vertaling te maken. 

De consulten geef ik in Swifterbant.

Een consult duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en kost € 65,00.

Het consult mag je  opnemen om achteraf nog eens te beluisteren.

Door een afspraak met mij te maken

gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden

zoals vermeld in de consulten disclaimer.

Wave

Wat is een Medium? Wat doet een Medium? Ik kan je alleen vertellen wat ik “geloof”, mijn visie van hoe ik het ervaar. Het mediumschap waarover ik praat, is het mediumschap wat behoort tot het Modern Spiritualisme.

 

Ik geloof, dat bij het overlijden, alleen je lichaam er mee ophoudt, maar je ziel blijft voortleven. Deze zielen (dierbare overledenen) zijn om ons heen. Zij hebben nog altijd dezelfde karaktertrekken, weten wie zij waren voordat zij overgingen. Wat hun hobby’s waren en wat ze absoluut niet leuk vonden in dit leven. Zij kunnen ons vertellen over belevenissen die zij samen met ons hebben meegemaakt.

Wat voor werk ze deden, ga zo maar door.

 

Ze “leven” op een trillingsfrequentie, die niet gelijk is aan waarop wij mensen leven. Door als fysiek mens jezelf te brengen naar die andere frequentie kan je met de dierbare overledenen communiceren. Dit is ook alleen mogelijk omdat zij ook met ons willen communiceren! De persoon, die het contact met de spirituele wereld (daar waar de dierbare overleden zijn) maakt, is een “middel” dat de informatie van de overledene overbrengt naar de cliënt. Deze persoon is dus een middel om een boodschap door te geven, of anders gezegd het Medium.

 

Om contact te kunnen maken tussen jou en jouw dierbare(n) is alleen een “gave” niet voldoende, maar wel een vereiste. Je kan geen Medium worden, je wordt geboren met de gave en deze gave kan jaren lang sluimeren zonder dat je het zelf in de gaten hebt. Het dient zich aan als je er klaar voor bent om het te ontwikkelen en te gaan gebruiken. Op het gebied van mediumschap valt veel te leren. Als Medium kun je nooit uitgeleerd zijn. Ik heb o.a. 2 jaar de opleiding in Naarden, de Academie voor Mediumschap, gevolgd. Tevens volg ik nog altijd geregeld diverse workshop & lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mediumschap & spiritualiteit. In de zomer van 2014 heb ik het derde jaar van de jaarcursus mediumschap in Zeewolde bij Anneke Klaassens succesvol afgerond. De mediamieke gave is in constante ontwikkeling en daarom kan je ook niet zeggen “nu weet ik alles, nu ben ik uitgeleerd”. Als Medium, en als mens, ben je nooit uitgeleerd!

 

Net zoals in het echte leven; met de een heb je een klik en met een andere persoon zal het nooit boteren. Zo werkt het ook tussen een de dierbaren die zijn overleden een Medium. Dat is helemaal niet erg. In de spirituele wereld sturen zij de mensen naar het Medium waarvan zij denken dat dat een match is. Dit gebeurt onopgemerkt. Voor elk mens een geschikt Medium. 

CopyRight 2022 | Medium Gloria