Contact met Spirit

Een contact vanuit de spirituele wereld kan inzicht geven, troost, een mogelijkheid om dingen te zeggen en/of af te sluiten. Ik breng je graag in contact met een dierbare overledene. Ik doe geen toekomstvoorspellingen!

 

Om er zeker van te zijn dat we een contact hebben met een dierbare overledene die jij ook herkent en kent, zal ik altijd eerst de nodige bewijzen moeten geven. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld manier van overlijden, speciale hobby’s, beroep, specifieke gezondheidskwalen en ga zo maar door. Een privé consult is een combinatie van contact met de spirituele wereld en een Psychic reading.

 

Een Psychic Reading gaat over jou. Jij draagt ook informatie over jezelf. Door me af te stemmen op jouw, dus door jouw energie te voelen, kan ik ook dingen uit je verleden en heden vertellen. Niet over de toekomst. Ik doe geen toekomstvoorspellingen! In mediumschap spreken we altijd over potentie. Je kan een geweldige voetballer worden, omdat je misschien wel het talent hebt. Dat is de potentie, maar als je niet elke dag traint, zal je ook nooit die geweldige voetballer kunnen worden. Ook is het o.a. mogelijk een reading met sprookjeskaarten, zelfgemaakte intuïtieve bijenwaskaart, een healing consult of bijvoorbeeld een bloemenreading bij me te doen.

 

De consulten geef ik in Swifterbant. Een consult duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en kost € 60,00.

Het consult zal ik opnemen en achteraf digitaal aan je verzenden.

OP HET MOMENT IS HET NIET MOGELIJK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

© 2020 by  Medium Gloria Vogelaar