Mediumschap maakt al vanaf jonge leeftijd deel uit van mijn leven. Van jongs af aan hoorde, voelde en zag al zaken die niet iedereen zag, voelde en hoorde. In 2007 ging ik bewust aan de slag met mijn mediumschap. Ik ging naar een weekend workshop Intuïtieve ontwikkeling voor beginners. Waarom? Zo enorm nieuwsgierig! Een paar maanden ervoor had ik een boek gelezen over een medium. Ik was zo overweldigd over de herkenbaarheid van wat zij omschreef. Nog in dezelfde maand maakte ik een afspraak met een medium. Niet omdat ik een medium wilde zijn! Ik dacht, als mediums zoveel weten, dan kan ze me vast vertellen of alles wat ik denk mee gemaakt te hebben echt wel gebeurd is. 

Talent alleen was voor mij niet voldoende. Ik wou begrijpen hoe het werkt. Waarom, hoe? Waarom ik? Sinds 2007 ben ik heel bewust bezig met Mediumschap en de Spirituele Wereld. Die nieuwsgierigheid, de wil, die kriebel, om mijzelf te worden; het is een bijzondere, waardevolle reis. Gaande weg heb ik ontdekt dat ik mijn Mediumschap kan én wil delen. Dat doe ik bijvoorbeeld met de consulten en mijn creativiteit te combineren met mijn intuïtie en mediumschap, Soul Painting. Vanuit die passie kan ik uren doorgaan. Als je om je heen kijkt, kan je zien en ervaren hoe de Spirituele Wereld en hoe wij allen verbonden met elkaar zijn. Het inspireert en enthousiasmeert mij enorm om zoiets bijzonders te mogen delen, een stem te mogen zijn voor de Spirituele Wereld.

Zij hebben ons zoveel te vertellen!

In de loop van de tijd heb ik begrepen dat dát mijn ding is: Mediumschap. De reis heb ik leren waarderen en de lessen gebruik ik om van te leren en te delen met iedereen die er voor open staat. Daar ben ik heel dankbaar voor! Dankbaar voor het geschenk Mediumschap!

PA251405.jpg