• Medium Gloria

Inspirational Mandala Januari

Creativiteit kent geen grenzen.

Tijdens mijn creative uitstapjes vind ik altijd wel wat nieuws wat ik wil uitproberen. Mandala tekenen was er één van. Elke maand een mandala met haar kleuren en geïnspireerde woorden van mijn lieve creative helpers in de Spirit World. Focus in de tekening die ontstaat. Mij laten leiden en de kleuren te kiezen die goed voelen. Niet alleen voor mij... Voor wie het leuk vind, gemotiveerd en geïnspireerd wil worden.

Elke maand een nieuwe mandala die ik met jullie ga delen.

Een affirmatie, motivatie. Positieve woorden, Muziek. Enjoy!


Muziek; Paloma Faith - Gold


Er begint eindelijk iets te groeien van al hetgeen wat je hebt gezaaid afgelopen jaren. Het is nog klein en fragiel, maar de wortels zijn sterk. Spreek met je hart en laat je intuïtie je leiden. Laat het ontstaan, laat het groeien zonder al te veel te sturen. Beweeg mee. Beweeg vooruit.30 weergaven0 opmerkingen